AdvoCasso is ooit voortgekomen uit Lückers BedrijfsAdvocaten te Heerlen, specialisten in faillissement en financiële problemen. Inmiddels is AdvoCasso zo succesvol gebleken, dat het een zelfstandig bestaansrecht heeft en wordt de formule geëxploiteerd door AdvoCasso B.V. Deze maakt gebruik van geselecteerde advocaten en waar nodig geselecteerde financiële informatiebureaus en deurwaarders. Deze moeten aantoonbare feeling hebben met het bedrijfsleven en financiële aangelegenheden; de advocaten het liefst ook als curator.

AdvoCasso B.V. maakt inmiddels gebruik van meerdere uitvoerende advocatenkantoren. Ons netwerk spreidt zich in eerste instantie over Nederland uit, inmiddels bestaan ook enkele initiatieven richting België en Duitsland. Advocatenkantoren die zich daarbij willen aansluiten worden verzocht contact op te nemen met AdvoCasso.

Men kan echter ook franchisenemer worden op commerciële basis, vooral gericht op acquisitie en primaire contacten met opdrachtgevers. Dit deel van onze werkzaamheden wordt niet door de advocaten uitgevoerd. Ook potentiële commerciële franchisenemers worden van harte uitgenodigd om in contact te treden met AdvoCasso om de mogelijkheden te bespreken.