Jeroen

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt bij verschillende grootbanken, een landelijk accountant en een subsidieadvieskantoor. Als adviseur heb ik altijd direct contact gehad met de ondernemer. Mijn opgedane kennis in de zakelijke dienstverlening zal ik nu gaan inzetten om de processen van Advocasso te digitaliseren en automatiseren en verder aan te sluiten op de wensen van onze klant.  Zo werken we met AdvoCasso naar een klantenmodel wat optimaal presteert.

Michelle 

In 2019 behaalde ik mijn bachelor rechten en begon direct bij AdvocatenGroepLückers  als cliëntmanager en juridisch medewerkster. Ik begeleid gerechtelijke procedures en stuur deurwaarders aan. Incassoprocedures voer ik voor AdvoCasso vrij zelfstandig en in grotere procedures bereid ik de processtukken voor, zodat ons processpecialist Auke Stegeman direct op zijn hoge niveau kan instappen.

Mandy

Dik 10 jaar geleden al op HBO niveau de studie facility management afgerond hebbend, ben ik van eventmanager naar callcenter manager gegroeid en nu op mijn plaats als relatiemanager bij AdvocatenGroepLückers en AdvoCasso. Mijn werk gaat wat verder dan dat van mijn collega cliënt managers, omdat ik ook de relatie met debiteuren in de incassoprocedures onderhoud. Ik ben tevreden als ik met mensen kan werken en hen service kan bieden!

Nicole

Na een carrière die mij tot zelfstandig leidinggevende bracht in de retail, kreeg ik bij AdvocatenGroepLückers en AdvoCasso de kans om door te groeien naar cliëntmanager en mag ik me daarbij vooral bezighouden met financieel administratieve processen. Ik vind het geweldig om daarbij oude kennis en ervaring in vooral de klantbejegening te introduceren binnen de advocaten- en de incassowereld. Bij Lückers gebeurt dat.

 

Typerend voor AdvoCasso is de heel nauwe band met gespecialiseerde financiële advocaten. Die moeten strak georganiseerd en geautomatiseerd zijn en werken in de geest van AdvoCasso: zakelijk, snel en voor vaste tarieven. AdvocatenGroepLückers was als grondlegger van AdvoCasso de eerste in Nederland, gevolgd door kantoren voor Belgie en Duitsland. Het netwerk wordt dit jaar uitgebreid.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart