Jeroen

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt bij verschillende grootbanken, een landelijk accountant en een subsidieadvieskantoor. Als adviseur heb ik altijd direct contact gehad met de ondernemer. Mijn opgedane kennis in de zakelijke dienstverlening zal ik nu gaan inzetten om de processen van Advocasso te digitaliseren en automatiseren en verder aan te sluiten op de wensen van onze klant.  Zo werken we met AdvoCasso naar een klantenmodel wat optimaal presteert.

Michelle 

In 2019 behaalde ik mijn Bachelor Rechten en ging ik direct aan de slag bij Lückers BedrijfsAdvocaten. Daar ben ik inmiddels gegroeid tot cliënt-manager en juridisch medewerkster. Vandaaruit ben ik deels vast werkzaam voor AdvoCasso en bereidt daar gerechtelijke procedures voor en heb contacten met advocaten en deurwaarders.

Mandy 

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hoge School Zuyd te Heerlen, opleiding Facility Management. Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam bij Lückers BedrijfsAdvocaten als cliëntmanager en bij Advocasso als relatiemanager. Door mijn werkverleden en de ervaring die ik heb opgedaan in andere bedrijven, ben ik erachter gekomen dat mijn hart bij de klant ligt. Ik ben een mensen-mens met een klantgerichte en servicegerichte instelling. De klant staat voor mij op nummer één, geen vraag is te veel. Ik streef naar 100% tevredenheid!

Nicole

Over een periode van tientallen jaren heb ik mij ontwikkeld binnen de retailwereld tot filiaalmanager in een grootwinkelbedrijf. Van daaruit heb ik eind 2018 de overstap gemaakt naar de incassowereld en maak ik daarbij dankbaar gebruik van wat ik voordien geleerd heb op financieel administratief gebied en vooral natuurlijk ook het contact met klanten.

 

Typerend voor AdvoCasso is de heel nauwe band met gespecialiseerde financiële advocaten. Die moeten strak georganiseerd en geautomatiseerd zijn en werken in de geest van AdvoCasso: zakelijk, snel en voor vaste tarieven. Lückers BedrijfsAdvocaten was als grondlegger van AdvoCasso de eerste in Nederland, gevolgd door kantoren voor Belgie en Duitsland. Het netwerk wordt dit jaar uitgebreid.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart