Corona heeft het speelveld drastisch veranderd en continu komt er nieuwe regelgeving en rechtspraak.
AdvoCasso is heel blij met de kennis die haar gespecialiseerde advocaten aandragen. Dit is bij uitstrek de tijd waarin de markt niets heeft aan cowboys en goedkope bureaus die een computer wat standaardbrieven laten uitspugen.
Wetten en rechters nemen debiteuren nu meer in bescherming, terwijl crediteuren juist nu hun geld zo hard nodig hebben. Het is nu belangrijker wat de debiteur kan betalen en niet wat hij moet betalen. AdvoCasso pleegt daarom meer maatwerk, overlegt meer met haar advocaten en heeft fors geïnvesteerd in nog actuelere en uitgebreidere krediet informatiesystemen.
Via AdDebt  proberen we meer incasso’s te voorkomen en uw debiteurensysteem te optimaliseren. AdDebt biedt ook een goedkope oplossing daar waar nu toch niets te halen valt. Zie AdDebt.nl.
 
                                                                                     
  

LegalShares is voortgekomen uit een advocatenkantoor dat al bijna 70 jaar bestaat en zich er heel erg van bewust is dat de komende 7 jaar meer gaat veranderen dan de afgelopen 70. Legalshares is dan ook een platform waar meerdere disciplines in samenwerken.


                                                  
 

 

Bekijk hier de meest gestelde vragen en antwoorden rondom corona.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart