Elke klant zit wel eens krap bij kas

Begripvol beginnen versterkt dan juist zijn betalingsbereidheid en zijn band met uw bedrijf. Binnen 24 uur wordt uw debiteur door ons aangeschreven en binnen uiterlijk 10 werkdagen geven wij duidelijkheid over de slagingskans.

Aangepaste tarieven

Onze vergoeding is marktconform en wordt zoveel mogelijk bij de debiteur in rekening gebracht. Wij werken actief samen met advocaten en deurwaarders, waarmee wij heldere tariefafspraken hebben gemaakt. De afspraken zijn in de gerechtelijke incassofase voor een deel no cure no pay.

Transparante processen

Onze werkwijze kent een duidelijke en overzichtelijke flow die voor u 24/7 is te volgen via uw eigen online dashboard. Daarnaast kunt u via dit dashboard 24/7 nieuwe vorderingen overdragen, welke wij binnen een werkdag in behandeling nemen.

Heldere communicatie

Wij communiceren proactief en houden u doorlopend op de hoogte van de ontwikkelingen in het dossier. Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk ook via uw dashboard 24/7 te volgen. Daarnaast wordt u hiervan via sms op de hoogte gesteld. Verder zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar.

Zo werken wij

Pre incasso

Wij sturen een laatste brief/mail/sms die er voor kan zorgen dat er nu wel serieus wordt gereageerd door uw debiteur op de openstaande vordering.

Buitengerechtelijk incasso

AdvoCasso regisseert het volledige proces heel strak, wat al 15 jaar resulteert in hoge slagingskansen en lage tarieven. Daarom zien veel klanten ons als : “regisseur van zijn zakelijke debiteurenbeheer”.

Gerechtelijk incasso

Incasso met advocaten kracht. Dat is onze luxe, van een gespecialiseerde advocaat in huis hebben. Hierdoor kunnen wij snel doorpakken indien nodig. Daarnaast kunnen wij goede prijs kwaliteit afspraken afdwingen met betrekking tot de juridische fase

Dit zijn de stappen die we zetten

1. Start

Wij slaan direct af na ontvangst van uw vordering.
Nadat wij alle relevante informatie hebben ontvangen en beoordeeld, zal de debiteur die zelfde werkdag nog een incassobrief en begeleidend sms bericht ontvangen.

2. Communicatie

Wij houden u vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen en contactmomenten. Wij informeren u over onze acties via uw persoonlijk dashboard, maar berichten u ook direct via telefoon of sms.

3. Doorpakken

Het zijn vaak lastige en vermoeiende trajecten, maar wij houden er de vaart in. Met de juiste energie focussen wij ons op de juiste zaken. Wij gaan direct door waar anderen mogelijk stoppen. Zo zorgen wij ook voor ruggensteun bij verweer en pakken wij krachtig door bij het behalen van een vonnis.

4. Eindsprint

Het is geen sprint, maar wij gaan wel in ieder dossier voor een persoonlijk record. Wij werken op een efficiënte wijze naar een optimaal resultaat, succes. Wij zorgen voor een constante flow aan activiteit gericht aan de debiteur. Zo krijgen wij de debiteur in beweging om snel te betalen of tot een alternatieve afspraken te komen.

Omdat elke ondernemer recht heeft op z’n geld.
Staat u achteraan, dan helpt AdvoCasso u graag weer voorop.
Wij denken graag met u mee.
Mandy
Client manager
Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

    Bij spoed zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer (085) 029 03 37.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart