Meer dan 65 jaar geleden werd AdvocatengroepLückers opgericht, met name sterk in bedrijfseconomische en financiële zaken, zoals financieringen (banken), faillissementen en sanering van bedrijven.
Daaruit ontwikkelde zich een grote zakelijke incassotak, die is meer dan 15 jaar geleden verzelfstandigd en geprofessionaliseerd. AdvoCasso regisseert het proces heel strak, resulterend in hoge slagingskansen en lage tarieven. Daarom noemt AdvoCasso zich terecht: “regisseur van uw zakelijke debiteurenbeheer”.
Wezenlijk voor de AdvoCasso-formule is dat het werk verricht wordt door medewerkers van advocatenkantoren, in nauw contact met gespecialiseerde financiële advocaten en alles zoveel mogelijk onder de Gedrags– en Tuchtregels van advocaten. Dat biedt de garantie van deskundigheid en vertrouwen.
Dit maakt het voor een debiteur ook duidelijk dat hij met een heel serieuze aanpak te maken heeft. AdvoCasso is niet alleen gericht op zo veel mogelijk incassoprovisie te scoren, maar helpt haar klanten ook echt bij het optimaliseren van het debiteurenbeheer en juist het voorkomen van incasso’s. Daar is zelfs een apart label voor opgericht onder de naam AdDebt.                                                     

Bent u nieuw bij AdvoCasso, bel dan eerst met 085 0290337 we helpen u graag verder.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart