Onze Succesformule

Service tot achter uw voordeur

Wij beginnen bij elke nieuwe klant met gratis zijn contracten, algemene voorwaarden en inrichting van het debiteurenbeheer te stroomlijnen en zo direct onze processen aan te passen aan de specifieke omgeving van de klant en diens debiteuren. Dat alleen al voorkomt veel incasso’s en maakt dat we samen sterker staan en ook meer kosten op de debiteur kunnen verhalen. Onder de naam AdDebt hebben we daar zelfs een aparte formule voor.

Behoud van uw klant

Elke klant zit wel eens krap bij kas. Begripvol beginnen versterkt dan juist zijn betalingsbereidheid en zijn band met uw bedrijf. Daarom beginnen wij zacht (maar schakelen snel door naar steeds harder waar nodig!).

Deskundigheid en vertrouwen

Meer dan 15 jaar als gespecialiseerd zakelijk incassokantoor garanderen echte deskundigheid en vertrouwen.

Individuele aanpak debiteur

AdvoCasso is gespecialiseerd in de zakelijke markt en weet hoe bedrijven tot betaling aan te zetten. AdvoCasso maakt daarbij gebruik van veel commerciële en financiële databanken en weet zoveel mogelijk van uw debiteur.

Kracht en korte lijnen

Voor uw debiteur is direct duidelijk dat AdvoCasso echt serieus is. De debiteur weet dus dat hij uw vordering maar het beste als eerste en zo snel mogelijk kan betalen. In onze communicatie maken we uw debiteur heel goed duidelijk dat een stap naar een gerechtelijke procedure, beslaglegging en/of faillissementsaanvrage heel klein is.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart